dimecres, 9 de març del 2011

Al-Gaddafi i Rubalcaba

Al-Gaddafi, en la seva línia, etziba del seu poble assedegat de llibertat: "em sorprèn que no s'entengui que això es tracta d'un combat contra el terrorisme" (7 de març). Rubalcaba, en la seva línia, diu exactament el mateix sobre Sortu, que lluita perquè, després de vuit anys, sigui de nou possible una democràcia completa a Euskal Herria. Ens diu: "la estategia es detener, detener, detener, hasta que esto acabe" (3 d'agost del 2008). En aquest sentit, els dos són, ras i curt, tirans, cadascú a la seva manera. Al-Gaddafi ha declarat la guerra al seu poble. Rubalcaba il·legalitza, engarjola i tortura*.





*Solament recordar que ja hi ha dues ordres europees, per part del Tribunal d'Estrasburg, que comminen a Espanya a investigar tortures. Espanya diu que no investigarà res. 
Potser sí que convé investigar: el desembre passat, el Tribunal Constitucional, fins i tot tal tribunal!, ha admès que s'han perpetrat tortures pels cossos de seguretat espanyols - Vid. les seves Sentències 40/2010, 19 de juliol, i 63,/2010, 18 d'octubre. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada